• Kategorie
  • Szafa do sezonowania mięs 200kg Maturmeat

Symbol: 1150008

Szafa do sezonowania mięs 200kg Maturmeat

130594.02
130594.02
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Dostępność Dostępny

Zamówienie telefoniczne: 791-00-21-00

Zostaw telefon
Charakterystyka produktu:

Maturmeat® jest jedyną tego typu szafą do dojrzewania mięsa, opatentowaną i produkowaną w 100% we Włoszech. Poprzez sezonowanie pozwala przekształcić mięso w delikatne i soczyste steki. Produkty posiadają skoncentrowany wyrazisty smak. Wyróżnione szczegóły, wyrafinowany oraz innowacyjny wygląd, dodają więcej elegancji i atrakcyjności. Proste linie są wzmacniane przez połysk, pełnowymiarowy szklany panel i oświetlenie LED.

Dane techniczne:
  • Wymiary: 1460x780x2110 mm
  • Zakres temp.: -3°C/+35°C
  • Moc: 3,99 kW
  • Zasilanie: 230V
  • Pojemność: 200kg
  • 10 półek
Parametry i wyposażenie standardowe:
  • Opatentowany system Fumotic® odpowiada za kontrolowanie wilgotności w komorze. Ponadto system pozwala użytkownikowi na wędzenie i aromatyzowanie. Wszystko to odbywa się w niskich temperaturach. Jest to bezpieczny proces i pozostawia niezmienione właściwości organoleptyczne mięsa.
  • Maturmeat® jest przeciwieństwem sezonowania „na mokro”, gdzie produkt musi być hermetycznie zapakowany i po otwarciu należy go niezwłocznie spożyć. Produkty z naszego urządzenia mogą być przechowywane przez długi okres czasu bez żadnego ryzyka.
  • Urządzenie jest wyposażone w zaawansowany sterownik z ekranem dotykowym, który automatycznie zarządza wartością: temperatury, wilgotności powietrza, prędkości powietrza, monitoruje pH, pozwala na włączenie funkcji wędzenie/aromatyzowanie oraz zarządza czasem receptury.
  • Kontroler Climatouch® wbudowany w Maturmeat®, pozwala szybko rozpocząć następny przepis, tworzyć i zapisywać nowe przepisy, skalibrować opcjonalne dane HACCP oraz sondę do pomiaru pH. 
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.