-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )
-
Eloma
-
Chłodnictwo
- Chłodziarki barowe Amitek
- Chłodziarki barowe
- Kostkarki do lodu Hoshizaki
- Kostkarki NTF
- Zasobniki / Biny NTF
- Kostkarki
- Łuskarki NTF
- Mobilne urządzenia do przechowywania żywności
- Nadstawki chłodnicze Amitek
- Nadstawki chłodnicze
- Podstawy chłodnicze
- Schładzarko-zamrażarki szokowe
- Schładzarko-zamrażarki szokowe/szokówki Olis
- Schładzarko-zamrażarki szokowe Olis
- Stoły chłodnicze Amitek
- Stoły chłodnicze Frigoplanet
- Stoły chłodnicze Frigoplanet, linia 600
- Stoły chłodnicze
- Stoły mroźnicze Amitek
- Stoły mroźnicze Frigoplanet
- Stoły mroźnicze
- Akcesoria do szaf i stołów
- Szafy chłodnicze Amitek
- Szafy chłodnicze
- Szafy chłodniczo-mroźnicze Olis
- Szafy mroźnicze Amitek
- Szafy mroźnicze
- Szafy mroźnicze do lodów
- Szafy do sezonowania mięs i serów
- Szafy do przechowywania ryb i owoców morza
- Witryny chłodnicze Amitek
- Witryny chłodnicze
- Witryny cukiernicze
- Witryny na wino
- Witryny/Szafy na wino Tecfrigo
- Witryny ekspozycyjne
- Witryny ekspozycyjne Tecfrigo
- Witryny do przechowywania i ekspozycji ryb
- Witryny mroźnicze
- Witryny do lodów
- Zamrażarki szkrzyniowe Amitek
- Zamrażarki skrzyniowe
-
Pizzeria
- Dzielarko-zaokrąglarki - Pizza Group
- Miksery, Miesiarki - P21
- Miksery, Miesiarki - Pizza Group
- Okapy Pizza Group
- Piece opalone drewnem/gazem Ceky
- Piece do pizzy - PizzaMaster
- Piece do pizzy
- Piece do pizzy - PizzaGroup
- Akcesoria do urządzeń Pizza Group
- Podstawy pod piec Pizza Group
- Wałkownice
- Witryny grzewcze do pizzy
-
Obróbka mechaniczna
- Kutry
- Kotleciarki
- Krajalnice
- Akcesoria do krajalnic
- Krajalnice do pieczywa
- Mieszarki do farszu
- Miksery uniwersalne - planetarne
- Miksery ręczne
- Nadziewarka do pączków
- Nadzierwarki do kiełbas
- Nadziewarki do kiełbas - Sirman
- Obieraczki
- Pakowarki Henkelman
- Pakowarki
- Piły do kości
- Prasa do hamburgerów
- Sokowirówki
- Szatkownice
- Ugniatarko-mieszarki
- Urządzenia do makaronu
- Urządzenie do miksowania, PacoJet
- Wilki do mięsa
- Wilki do mięsa - Sirman
- Wilko-mieszarki Sirman
- Akcesoria do wilków
-
Urządzenia grzewcze
- Bemary
- Cyrkulator Sirman
- Frytownice
- Gofrownice
- Grille kontaktowe
- Grille do steków
- Grillowanie
- Kotły warzelne Gasztrometal
- Kebab - opiekacze i noże
- Kuchnie gazowe
- Kuchenki mikrofalowe
- Kuchenki indukcyjne
- Kuchnie WOK
- Lava grill
- Linie, ciągi kuchenne Olis
- Akcesoria do lini kuchennych Olis
- Linie/ciągi kuchenne P21 Proxy70
- Nadstawki grzewcze
- Naleśnikarki
- Opiekacze/Tostery
- Patelnie przechylne Gasztrometal
- Piece opalane węglem drzewnym
- Akcesoria do pieców Kopa
- Piece regeneracyjne Moduline
- Piece konwekcyjne - Olis Retro Design
- Piece konwekcyjne
- Piece konwekcyjno-parowe Inoxtrend
- Akcesoria do pieców Inoxtrend
- Piece konwekcyjno-mikrofalowy
- Piece - Moduline
- Płyta Teppanyaki
- Płyty grillowe
- Podgrzewacz indukcyjny
- Robot kuchenny, wielofunkcyjny
- Salamandry
- Taborety
- Tostery przelotowe
- Urządzenia do gotowania ryżu
- Urządzenia wielofunkcyjne
- Urządzenia do statycznego utrzywania ciepła Moduline
- Warniki/urządzenia do gotowania makaronu
- Zgrzewarki cateringowe
-
Olis
- Zmywalnia
-
Akcesoria
- Dehydrator
- Dyspensery do napojów
- Gastronorm - pojemniki GN, blachy, ruszta
- Kuwety
- Kociołki do zup
- Pojemniki GN
- Pojemniki GN perforowane i teflonowe
- Pokrywki do pojemników GN
- Pokrywki z uszczelką do GN
- Pojemniki emaliowane
- Podgrzewacze na pastę
- Podgrzewacze elektryczne
- Ruszta
- Regały
- Systemy bankietowe
- Tace
- Termosy stalowe transportowe
- Termoporty
- Wózki kelnerskie
- Wózki transportowe
- Warniki do wody
- Zaparzacze do kawy
- Bar
- Używane/po ekspozycyjne
-
-
Eloma
-
Chłodnictwo
- Chłodziarki barowe Amitek
- Chłodziarki barowe
- Kostkarki do lodu Hoshizaki
- Kostkarki NTF
- Zasobniki / Biny NTF
- Kostkarki
- Łuskarki NTF
- Mobilne urządzenia do przechowywania żywności
- Nadstawki chłodnicze Amitek
- Nadstawki chłodnicze
- Podstawy chłodnicze
- Schładzarko-zamrażarki szokowe
- Schładzarko-zamrażarki szokowe/szokówki Olis
- Schładzarko-zamrażarki szokowe Olis
- Stoły chłodnicze Amitek
- Stoły chłodnicze Frigoplanet
- Stoły chłodnicze Frigoplanet, linia 600
- Stoły chłodnicze
- Stoły mroźnicze Amitek
- Stoły mroźnicze Frigoplanet
- Stoły mroźnicze
- Akcesoria do szaf i stołów
- Szafy chłodnicze Amitek
- Szafy chłodnicze
- Szafy chłodniczo-mroźnicze Olis
- Szafy mroźnicze Amitek
- Szafy mroźnicze
- Szafy mroźnicze do lodów
- Szafy do sezonowania mięs i serów
- Szafy do przechowywania ryb i owoców morza
- Witryny chłodnicze Amitek
- Witryny chłodnicze
- Witryny cukiernicze
- Witryny na wino
- Witryny/Szafy na wino Tecfrigo
- Witryny ekspozycyjne
- Witryny ekspozycyjne Tecfrigo
- Witryny do przechowywania i ekspozycji ryb
- Witryny mroźnicze
- Witryny do lodów
- Zamrażarki szkrzyniowe Amitek
- Zamrażarki skrzyniowe
-
Pizzeria
- Dzielarko-zaokrąglarki - Pizza Group
- Miksery, Miesiarki - P21
- Miksery, Miesiarki - Pizza Group
- Okapy Pizza Group
- Piece opalone drewnem/gazem Ceky
- Piece do pizzy - PizzaMaster
- Piece do pizzy
- Piece do pizzy - PizzaGroup
- Akcesoria do urządzeń Pizza Group
- Podstawy pod piec Pizza Group
- Wałkownice
- Witryny grzewcze do pizzy
-
Obróbka mechaniczna
- Kutry
- Kotleciarki
- Krajalnice
- Akcesoria do krajalnic
- Krajalnice do pieczywa
- Mieszarki do farszu
- Miksery uniwersalne - planetarne
- Miksery ręczne
- Nadziewarka do pączków
- Nadzierwarki do kiełbas
- Nadziewarki do kiełbas - Sirman
- Obieraczki
- Pakowarki Henkelman
- Pakowarki
- Piły do kości
- Prasa do hamburgerów
- Sokowirówki
- Szatkownice
- Ugniatarko-mieszarki
- Urządzenia do makaronu
- Urządzenie do miksowania, PacoJet
- Wilki do mięsa
- Wilki do mięsa - Sirman
- Wilko-mieszarki Sirman
- Akcesoria do wilków
-
Urządzenia grzewcze
- Bemary
- Cyrkulator Sirman
- Frytownice
- Gofrownice
- Grille kontaktowe
- Grille do steków
- Grillowanie
- Kotły warzelne Gasztrometal
- Kebab - opiekacze i noże
- Kuchnie gazowe
- Kuchenki mikrofalowe
- Kuchenki indukcyjne
- Kuchnie WOK
- Lava grill
- Linie, ciągi kuchenne Olis
- Akcesoria do lini kuchennych Olis
- Linie/ciągi kuchenne P21 Proxy70
- Nadstawki grzewcze
- Naleśnikarki
- Opiekacze/Tostery
- Patelnie przechylne Gasztrometal
- Piece opalane węglem drzewnym
- Akcesoria do pieców Kopa
- Piece regeneracyjne Moduline
- Piece konwekcyjne - Olis Retro Design
- Piece konwekcyjne
- Piece konwekcyjno-parowe Inoxtrend
- Akcesoria do pieców Inoxtrend
- Piece konwekcyjno-mikrofalowy
- Piece - Moduline
- Płyta Teppanyaki
- Płyty grillowe
- Podgrzewacz indukcyjny
- Robot kuchenny, wielofunkcyjny
- Salamandry
- Taborety
- Tostery przelotowe
- Urządzenia do gotowania ryżu
- Urządzenia wielofunkcyjne
- Urządzenia do statycznego utrzywania ciepła Moduline
- Warniki/urządzenia do gotowania makaronu
- Zgrzewarki cateringowe
-
Olis
- Zmywalnia
-
Akcesoria
- Dehydrator
- Dyspensery do napojów
- Gastronorm - pojemniki GN, blachy, ruszta
- Kuwety
- Kociołki do zup
- Pojemniki GN
- Pojemniki GN perforowane i teflonowe
- Pokrywki do pojemników GN
- Pokrywki z uszczelką do GN
- Pojemniki emaliowane
- Podgrzewacze na pastę
- Podgrzewacze elektryczne
- Ruszta
- Regały
- Systemy bankietowe
- Tace
- Termosy stalowe transportowe
- Termoporty
- Wózki kelnerskie
- Wózki transportowe
- Warniki do wody
- Zaparzacze do kawy
- Bar
- Używane/po ekspozycyjne
-
- Kategorie
-
Piec statyczny Cook&Hold z wędzeniem 8x GN2/1 (16x GN1/1), Moduline FAB082E
43040.16
Wysyłka w ciągu | do 21 dni - Transport gratis! |
Dostępność | Import 10 szt. |
Kod kreskowy | |
EAN |
Zamówienie telefoniczne: 791-00-21-00
Zostaw telefon |
- Opis
- Opinie i oceny (0)
Dane techniczne:
Wymiary(S/G/W): 725 x 780 x 1220mm
Moc całkowita: 2950W
Zasilanie: 230 V 50/60 Hz
Rozstaw między prowadnicami: 75 mm
Pojemność: 8x GN2/1 (16x GN1/1)
Pojemność jedzenia: 55 kg
Waga: 110 kg
Parametry i wyposażenie standardowe:
Funkcje
Temperatura od 30 ° C do 160 ° C w modelach CHC-CHS-FAB.
Automatyczne programy gotowania, podzielone na 6 kategorii
produktów, stanowią doskonały punkt wyjścia do korzystania z pieca
Cook & Hold.
Ręczne ustawienie pieczenia i rejestracja receptury zapewniają
tradycyjną wygodę obsługi Szefa Kuchni.
Sekcja ulubionych programów, codzienne życie i doświadczenie zawsze
na wyciągnięcie ręki
Przepisy zawsze konfigurowalne i łatwe do przeglądania
Port USB: oprogramowanie, dane HACCP i przepisy zawsze na
wyciągnięcie ręki (opcjonalnie )
Programy gotowania można podzielić na 9 różnych faz, co pozwala
uzyskać wysoką wydajność w przetwórstwie żywności.
Funkcja Delta-T: możliwość regulacji różnicy temperatur między
komorą piekarnika a rdzeniem produktu, poprawienie kruchości mięsa i
zmniejszenie utraty wagi.
Niskie zużycie energii i idealna kontrola temperatury zapewniają
minimalne zużycie energii elektrycznej.
Układ odprowadzający nadmiar wilgoci zapobiega nadciśnieniu w komorze.
System samodiagnozy prawidłowego działania wszystkich
komponentów elektrycznych
System odprowadzania soków pozwala uniknąć użycia tacek do zbierania
ich we wnęce, zapobiegając w ten sposób niebezpieczeństwu
związanemu z obsługą gorących płynów
System blokowania drzwi zapobiega ryzyku niezamierzonego otwarcia
podczas cykli gotowania; otwarcie drzwi przerwało by delikatne cykle i
pogorszyło wyniki (opcjonalnie )
System mycia dopłata 4500,00 netto
Delikatne i kontrolowane ciepło produktów Moduline owija żywność niemal jak koc, podczas gdy czas działa na aromaty i niezbędne składniki odżywcze. Jest to starodawna metoda pieczenia w niskiej temperaturze, stosowana przez Moduline do jej zaawansowanych pieców statycznych. Metoda która nie atakuje włókien mięśniowych, ale przekształca je w naturalny sposób, podnosząc ich jakość, utrzymując ich miękkość
i wreszcie, zmniejsza utratę ich wagi. Wynika to z układu statycznego, który wykorzystuje system ogrzewania na zewnątrz komory. Sterowany elektrycznie układ zaprojektowany został w celu uzyskania równomiernych i stabilnych temperatur. Moduline oferuje również najbardziej wymagającym klientom system Delta-T (w wybranych modelach), do ustawienia poprawnej różnicy (Delta) między temperaturą komory a tą w rdzeniu żywności,
utrzymując ją na stałym poziomie do cyklu trzymania dla dalszego dojrzewania: im mniejsza różnica, tym lepszy wynik końcowy. Do tego dochodzi jeszcze wbudowany system wędzenia dzięki czemu jakość i aromat mięsa będzie nie do porównania z żadnym innym wyrobem. Piece z możliwością wędzenia to nowe i zaawansowane, profesjonalne urządzenia które łączą jakość i zalety niskotemperaturowych pieców czyniąc możliwym,
wędzenie na gorąco i na zimno. Wszechstronne i innowacyjne rozwiązania umożliwiają
tworzenie oryginalnych i kreatywnych receptur. Współgrają one zarówno z tradycyjną, jak i nowoczesną, praktyczną i wydajną metodą pracy System ogrzewania DeliWarm wydłuża czas do wysuszania żywności podczas utrzymywania jej w cieple po przygotowaniu dań.
- Produkty podobne
- Ostatnio oglądane produkty
- Inni Klienci kupili również