• Kategorie
  • Redukcja podstawy w płytach grillowych elektrycznych M40, Diamante70, Olis

Symbol: 16120066

Redukcja podstawy w płytach grillowych elektrycznych M40, Diamante70, Olis

2125.44
2125.44
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu towar dostępny po potwierdzeniu - proszę o kontakt
Dostępność Import

Zamówienie telefoniczne: 791-00-21-00

Zostaw telefon

Dane techniczne:

Wymiary (S/G/W):400 x 730 x 250

Waga netto: 40kg

Moc całkowita: 6kW

Linia: Diamante 700

Parametry i wyposażenie standardowe:

Obudowa zewnętrzna i nóżki ze stali nierdzewnej.

Regulowana wysokość blatu w zakresie od 850 do 920 mm

Blat o grubości stali 1,5 mm.

Płyta grzewcza o grubości 15 mm całkowicie niezależna od urządzenia.

Szeroki kanał zalewowy na całym obwodzie płyty do zbierania pozostałości po gotowaniu, nachylony do przodu w celu odprowadzania płynów do dużej szuflady.

Płyty do gotowania wykonane z satynową powierzchnią i powierzchnią pokrytą miękkim żelazem, stalą AISI430 lub polerowanym twardym chromem, wszystkie dostępne w wersji gładkiej, mieszanej lub żebrowanej.

Duża szuflada na tłuszcz.

Regulacja temperatury za pomocą regulowanego pokrętła termostatu w zakresie 90-280oC z termoparą

Płyta grzewcza o grubości 15 mm została wykonana w taki sposób, że jest całkowicie niezależna od płyty.

Na obwodzie płyty grzewczej znajduje się duży kanał zalewowy, który służy do zbierania resztek kuchennych.

Kanał ten jest nachylony do przodu, aby łatwiej odprowadzać płyny do dużej szuflady, która służy do zbierania tłuszczu.

Płyta zapewnia jednolitą temperaturę gotowania na całej swojej powierzchni.

Jest również zoptymalizowana pod względem rozprowadzania ciepła w obszarze gotowania, co zwiększa komfort pracy w kuchni.

Płyta nie jest spawana do dna maszyny, a jej konstrukcja została zoptymalizowana pod względem punktów narażonych na naprężenia termiczne. 

Wzrost wydajności pozwala na zmniejszenie zużycia energii nawet o 15% w porównaniu z wersjami konwencjonalnymi. 

Na obwodzie płyty znajduje się również zalewana rynienka do zbierania pozostałości po gotowaniu.

Płyta została zaprojektowana tak, aby łatwo ją czyścić i aby lepiej zatrzymywała wilgoć w gotowanych potrawach.

Duża szuflada służy do zbierania tłuszczu i ma pojemność odpowiadającą całej objętości kanału obwodowego. 

Opcjonalnie:

Korek przelewowy ze stali nierdzewnej do zarządzania zalewaniem kanałów. 

System nawadniania kanału wokół płyty grillowej - ułatwienie w zatrzymywaniu wilgoci w produkcie oraz czyszczeniu urządzenia.

Rura spustowa kanału do odprowadzania pozostałości do zewnętrznego pojemnika lub kanalizacji.

Skrobaki

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.