• Kategorie
  • Piec regeneracyjny 20x GN1/1, sterowanie dotykowe, RRFT20E, Moduline

Symbol: 19010023

Piec regeneracyjny 20x GN1/1, sterowanie dotykowe, RRFT20E, Moduline

61432.35
61432.35
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 21 dni - Transport gratis!
Dostępność Import

Zamówienie telefoniczne: 791-00-21-00

Zostaw telefon

Dane techniczne:

Wymiary(S/G/W): 940 x 1020 x 1950 mm

Wymiary wewnętrzne: 570 x 860 x 1860 mm

Pojemność: 20x GN1/1 wsad-wzdłużnie

Zakres temp: 30-160oC

Waga: 206 kg

Moc: 12500 W

Zasilanie: 400 V

Parametry i wyposażenie standardowe:

Wsad podłużny

Szczelna komora z zaokrąglonymi narożnikami

Wykonanie komory – stal nierdzewna AISI 304 18/10 wraz z odbijaczami w celu ochrony komory przy wprowadzaniu wózka

Całkowita izolacja termiczna

Trwałe uszczelki przednie wykonane z gatunku spożywczego o wysokiej odporności termicznej

Wentylowane ogrzewanie zapewniane przez wysokowydajne chronione elementy grzewcze

Drzwi wyposażone w trzypunktowy system ryglowania

Łatwy dostęp ułatwiający konserwację i naprawę

Elektroniczny panel sterowania temperaturą, czasem i wilgotnością z ekranem dotykowym LCD

Brzęczyk końca cyklu pracy

Łatwy i przyjazny użytkownikowi panel sterowania

Automatyczna kontrola procentowej wilgotności w komorze, system Climachef

Automatyczne odprowadzanie wilgoci

Komora może pomieścić różnej wielkości wózki do transportu talerzy lub tac

Komora z termostatem bezpieczeństwa

Opóźniony start

Inteligentny spadek temperatury w komorze pod koniec cyklu regeneracji pozwala na doskonałe utrzymywanie ciepła

Dostarczane bez wózka wjazdowego

 

Wygląd, konsystencja, aromat i smak jedzenia na stole są najważniejsze.

Kiedy mamy do czynienia z gotowaną i schłodzoną żywnością,

te aspekty zależą od jakości podgrzewania, która jest decydującym

krokiem przed podaniem.

Firma Moduline opracowała pełną gamę pieców regeneracyjnych,

odpowiednich dla każdej objętości, przestrzeni i potrzeb klienta

(publiczne stołówki, hotele, firmy cateringowe, bankietowe itp.),

w których to piecach zaawansowane technologie i cechy konstrukcyjne

zapewniają niskie zużycie energii, prostotę użytkowania, pełne

bezpieczeństwo i łatwe czyszczenie, rozwiązują problemy w kuchni

związane z przechowywaniem, higieną i dostępnością produktów,

zapewniając w ten sposób końcową jakość i właściwości organoleptyczne

żywności: wentylacja, temperatura i wilgotność w komorze pieca są

optymalnie skalibrowane i regulowane w zależności od produktu,

gwarantując wynik ponad wszelkie oczekiwania. Dzięki swojej

ofercie obejmującej 25 modeli z trzema rodzajami sterowania,

Moduline jest w stanie zaoferować rozwiązanie dla każdego rodzaju

zapotrzebowania na wydajność oraz każdego rodzaju potrzeb

 

 

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.