• Kategorie
  • Piec do pizzy neapolitańskiej, elektryczny. poj. 6 pizz, 550 6C, PizzaGroup

Symbol: 7020099

Piec do pizzy neapolitańskiej, elektryczny. poj. 6 pizz, 550 6C, PizzaGroup

63757.05
63757.05
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu towar dostępny po potwierdzeniu - proszę o kontakt
Dostępność Import

Zamówienie telefoniczne: 791-00-21-00

Zostaw telefon

 

Dane techniczne:

Wymiary (S/G/W): 1180x1725x1825 mm

Wymiary komory: 700x1050 mm

Wysokość wejścia do komory: 20 cm

Moc: 16,4 kW

Zasilanie: 400V

Pojemność: 6x pizza ø30/34 cm

Pojemność garownika: 12x 60x40

Pojemność okapu: 662 m3/h

Waga: 565 kg

Parametry i wyposażenie standardowe:

5” dotykowy panel sterowania

Garownik/Komora wzrostu

Komora w pełni z płyt szamotowych

Max. temperatura: 515oC

Zdejmowane drzwi termoizolacyjne

 

550 by Pizza Group została przetestowana przez pizzerman’ów ze świetnym

doświadczeniem bezpośrednio w laboratoriach Pizzy Group,  piekąc dobrze znaną

Pizza Napoletana w 90 sekund. Jego wewnętrzne konstrukcyjnie jest całkowicie pokryta kamieniami szamotowymi, z dodatkowymi typowymi włoskimi kamieniami na dole komory. Ta technologia ,która w połączeniu z systemem Activestone, gwarantuje

wyjątkowy poziom ciepła.

Każdy kucharz pizzy pragnie dla swojego laboratorium tego, co najlepsze. Pizza Group badała i projektowała idealne narzędzie do realizacji słynnej pizzy, znanej nawet z UNESCO, jako kulturowe dziedzictwo. Połączona powierzchnia do pieczenia o grubości 50 mm, zwiększona izolacja dla większej oszczędności energii, oświetlenie wewnętrzne 12V, wysokość komory 200 mm, SZP Smart Zone Power -właściwa moc we właściwym czasie i we właściwym miejscu, dla znaczącej oszczędności energii - 20% (w porównaniu do pieca z tradycyjnym zarządzaniem energią),

Przydatny blat z naturalnego spiekanego kamienia spożywczego, zdejmowane drzwi komory ze specjalnym uchwytem.

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.