• Kategorie
  • Patelnia multifunkcyjna, 10 kW, D74/10MFE, Diamante70, Olis

Symbol: 16510002

Patelnia multifunkcyjna, 10 kW, D74/10MFE, Diamante70, Olis

72205.92
72205.92
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu towar dostępny po potwierdzeniu - proszę o kontakt
Dostępność Import

Zamówienie telefoniczne: 791-00-21-00

Zostaw telefon

Wielofunkcyjna patelnia FIT PAN: Wszechstronne 7+1 funkcji, podwójna strefa z niezależnymi temperaturami, zaawansowane sterowanie za pomocą 3 czujników, USB do przepisów, bezpieczne rozładowywanie i indywidualne zarządzanie.

Dane techniczne:

Wymiary (S/G/W): 800x 700 x 870 mm

Moc: 10 kW

Zasilanie: 400V

Pojemność: GN1/1

Waga: 103 kg

Stopień ochronny przed strumieniem wody: IPX4

Parametry i wyposażenie standardowe:

Możliwość korzystania z 7 funkcji: fry top / patelnia BRATT PAN / urządzenie do gotowania makaronu / powolne gotowanie / gotowanie na parze / czajnik / bemar.

Kontrola gotowania za pomocą sondy rdzeniowej.

Zarządzanie 2 niezależnymi strefami gotowania za pomocą funkcji D-CARE, która umożliwia ustawienie różnych temperatur i ostrzega operatora, jeśli przepisy nie są zgodne

Automatyczne napełnianie wodą programowane w 3 różnych trybach: automatyczny z licznikiem litrów, szybki, wolny.

Dwa wyjścia USB umieszczone pod deską rozdzielczą (obszar przedziału) do przechowywania receptur i aktualizacji oprogramowania.

Wyładunek produktu przez dedykowany otwór na tacy umieszczonej w komorze.

Dzięki systemowi GPower użytkownik ma możliwość zarządzania dostarczaną mocą w prosty i spersonalizowany sposób; algorytm zarządza dostarczaną mocą w 4 + 100 wariantach.

Dedykowany odpływ wody z przelewem.

Pamięć wewnętrzna do przechowywania wstępnie ustawionych przepisów, które można przenieść na inne urządzenie przez USB.

Dwuścienna pokrywa bez uszczelki obwodowej.

Płyta do smażenia: Płyta do gotowania używana do bezpośredniego przyrządzania potraw, takich jak mięso, ryby, warzywa i jajka.

Patelnia do duszenia: Służy do duszenia lub gotowania mięsa, drobiu lub warzyw w aromatycznym płynie w kontrolowanej temperaturze.

Urządzenie do gotowania makaronu: Urządzenie przeznaczone do gotowania makaronu w dużych ilościach.

Slow cooking: Niskotemperaturowa metoda powolnego gotowania, która pozwala na powolne gotowanie mięsa, gulaszu, zup i innych potraw w kontrolowanym termostatem, ośmiopróżniowym gotowaniu przez wiele godzin.

Gotowanie na parze: Urządzenie używane do gotowania żywności na parze, zachowujące składniki odżywcze oraz teksturę i smak żywności.

Kocioł: Urządzenie służące do szybkiego i wydajnego doprowadzania wody do wrzenia.

Bemar: Technika gotowania lub przechowywania polegająca na umieszczeniu pojemnika z żywnością nad wrzącą wodą.

 

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.